global_sports_tours_logo_PNG_RGB_300px

Kaiser Maximilian Lauf 9 - 13 januari 2019

Kaiser Maximilian Lauf

Efter sin framgångsrika debut med perfekta snöförhållanden i den forna Olympiabyn Seefeld så kommer de att vara värd för VISMA SKI CLASSICS för amatörer även 2019. Loppet kommer att äga rum den 13 januari (klassisk) och den 14 januari (skate). Det 3:e Kaiser Maximilian Lauf i Seefeld kommer att bli en härlig längdåkningsupplevelse när längd är som bäst, i hjärtat av de tyrolska alperna.

Bansträckningen för Kaiser Maximilian Lauf tar oss från Seefeld till Mosern, till Packa Leutasch och tillbaka till Seefeld. Bansträckningen är 60 kilometer och kommer att köras över ett varv. 

 

Land: Österrike
Ort: Seefeld
Tävlingsdag:
 
13 januari klassisk
14 januari skate
Distanser:
 
60 km
30 km
Start: Seefeld
Mål: Seefeld
Visma Ski Classics

Hotel St Peter  **** Seefeld

loading...

Kan man bo bättre inför Kaiser Maximilian Lauf: 100 meter till längdskidstadion där du har tillgång till 28 mil längdspår. Frukosten är som gjord för oss skidåkare och på kvällen bjuds vi på en 4-rätters middag.
 
I detta prisbelönta skidparadis ligger Hotell St Peter, i ett lugnt område, nära Olympia Sport and Congress Centre Hotell, där det finns pool, bastu och skridskobana.
 
Hotell St Peter erbjuder allt du kan önska för en underbar skidhelg i Seefeld: pool, jacuzzi, bastu, relaxavdelning, gym, m.m. Hotellets solterrass erbjuder ett perfekt ställe att sitta och njuta av solen under sommaren, och på vintern är det ett ställe med utsikt över de omgivande bergen.

 

Ort:

Seefeld/Österrike

Kategori:       ****
Avst centrum:

500 mt

Avst längdspår:     

100 mt

Måltider:

Halvpension
(Frukost och Middag)

WIFI: Ja
Bastu: Ja
Jacuzzi: Ja
Pool Ja
Vallarum: Ja
Kaiser Maximilian Lauf - Global Sports Tours
sitemap