global_sports_tours_logo_PNG_RGB_300px

Kinesiska Vasaloppet 2019

Bokningen till Kinesiska vasaloppet 2019 är nu öppen

Kinesiska Vasaloppet 4 januari

Inled det nya året med en fantastisk resa till Kina som kryddas med loppet följt av ett par fantastiska dagar i Beijing. Loppet går den 4 januari.

1 januari lyfter planet mot Kina och Bejing Capital Airport. Vid ankomsten den 2 januari tar vi oss till inrikeshallen och planet till Changchun där vi sedan checkar in på Sheraton Hotell *****. På kvällen blir det välkomstmiddag där vi får chansen att bekanta oss med skidlöpare från andra länder som skall delta i samma äventyr.

Det kommer att erbjudas ett varierat program under dagarna i Kina som innefattar ett härligt lopp, besöka de fantastiska snöskulpturerna som ni kan se i bildspelet. Givetvis åka 50 alternativt 25 km distanserna på loppet.

Efter loppet och återkomsten i Bejing så väntar oss ett par dagar med sightseeing på många av de berämda platserna som Silkes marknaden, Kinesiska Muren, OS Stadion, Den förbjudna staden, Himmelska Fridens Torg och givetvis shopping där du kan göra verkliga klipp. Återresan sker den 8 januari från Bejing

Datum för lopp4 januari 2019
Distanser42 och 21 km
sitemap