global_sports_tours_logo_PNG_RGB_300px

La Diagonela 19 januari  2019

La Diagonela. Vad sägs om att bo på ett hotell som ligger 50 respektive 100 meter från mållinjen av La Diagonela. Hotell Crush Alva och Engiadina ger dig en perfekt bas för 2018 års lopp.

Banan för La Diagonela går i en fantastisk miljö. Starten går i Zuoz och spåret tar oss bort mot St. Moritz och vidare mot Pontresina. Cirka två kilometer innan St. Moritz kommer de första backarna och det blir kuperad terräng förbi St. Moritz vidare mot Pontresina där det planar ut tillbaka mot målet i Zuoz. En härlig bansträckning som ger variation i skidåkningen för motionär som för elitåkarna.

Land:  Schweiz
Region              Engadin
Tävlingsdag   20 januari 
Distanser:  65 km klassisk distans
 30 km klasisk disttans
Start:
 
 Zuoz 65 km
 Pontresina 30 km
Mål:  Zuoz
Serie:  VISMA Ski Classics

Hotell Crush Alva *** Zuoz

loading...

Fakta om hotellet

Land Schweiz
Ort:Zuoz
Hotell:Crush Alva ***
Måltider:Halvpension (frukost+midddag)
Avtsånd start:10 minuter
Avstånd mål:50 meter
Avstånd längdspår:
10 minuter
Bastu:Ja*
Relaxavdelning Ja*
VallarumJa*
*

* Bastu och relax är på hotell Engiadina, fri entré för våra resenärer.

Hotell Crush Alva  ligger mitt i centrala Zuoz med gångavstånd till det mesta som berör La Diagonela. Målgången ligger 50 meter från hotellet så det får betäcknas som ski in.

Byggnaden som hotellet finns i har anor som sträcker sig så lång tillbaka till 1596 vilket ger hotellet sin charm och genuina alpkänsla. Halvpension. SPA med jacuzzi, bastu mm finns på Hotell Engiadina som du får använda gratis som boende på Crush Alva.

Hotell Engiadina **** Zuoz

loading...

Fakta om hotellet

Land Schweiz
Ort:Zuoz
Hotell:Engiadina ****
Måltider:Halvpension (frukost+midddag)
Avtsånd start:10 minuter
Avstånd mål:100 meter
Avstånd längdspår:
10 minuter
Bastu:Ja
Relaxavdelning Ja
VallarumJa

Hotell Engiadina är byggt 1876 och ligger i centrala Zuoz omgärdat av små mysiga butiker, caféer, restauranger. Engiadina har en härlig atmosfär, SPA med flera olika typer av bastu, relaxavdelning mm som är perfekt innan och inte minst efter loppet.
 
För ett par år sedan så renoverades alla rum med tillhörande badrum så hotellet håller en mycket bra standard. Målgången är 100 meter från hotellet, till längdspåren och där starten är tar det ca 7-10 minuter att gå.

Vill ni ta en tur till St Moritz så ligger tågstationen bara ett par minuter från hotellet.

sitemap