Marcialonga 28 januari 2018

Global Sports Tours - Marcialonga Preferred Partner

Marcialonga 2018 är inget undantag då vi är en av Marcialongas Preferred Partners. Global Sports Tours är den svenska arrangör som har jobbat längst med Marcialonga och tillsammans med Marcialonga så har vi ett ett mycket bra samarbete som lagt grunden till vårt samarbete. Som partner till Marcialonga har vi garanterade startplatser till loppet.

För dig som kund så får du alltid garanterade startplatser på Marcialonga, den senaste informationen om loppet, direkt access till Marcialonga organisationen mm.

Italienska Marcialonga har två lopp, ett  70 och ett 45 km lopp som arrangeras årligen den sista söndagen i januari i provinsen Trento. Tanken med Marcialonga går tillbaka till 1969, och är inspirerad av den italienska skidlöparen Franco Nones som tog guld under OS i Grenoble 1968 på 30km.

Franco som med sin obevekliga entusiasm för längdskidåkning ville skapa något som liknande det svenska Vasaloppet. Man lägger typisk italiensk värme, kryddat med massor av fantasi och loppet var ett faktum. 40 år senare så håller Marcialonga sin ställning som det mest populära långloppet efter Vasaloppet.

Land:Italien
Distanser:  70 & 45 km
Start:Moena
Mål 70km:Cavalese
Tävlingsdag28 januari
Mål 45km:    Predazzo
Ant deltagare:  7 500
Ingår i VISMA Ski Classics
Worldloppet

Hotell Marcialonga

Post Hotell ***  Moena

Reslängd Pris från:
4 nätter 10 975:- per person
5 nätter 11 590:- per person   
FÅTAL RUM KVAR
Måltider: frukostpension
Hotell Post *** är beläget i centrala Moena längs promenaden vid älven som rinner igenom Moena och där Marcialonga spåret går parralellt med älven. 
Hotellet har enkla, rymliga och funktionella rum, i hotellets direkta anslutning ligger Restaurang Tyrol som av många anses vara en av de bästa restaurangerna i Moena. 
Efter att man har stängt av centrala Moena och lagt ut snön för spåret som går igenom centrala delarna så har du 10 meter till spåret. Vallarum med profiler finns på hotellet.

Dolce Casa ****  Moena

Reslängd Pris från:
4 nätter 12 925:-  per person          
5 nätter 13 440:-  per person
FULLBOKAT
Måltider: halvpension
Hotel Dolce Casa ligger i centralt läge med panoramautsikt och 150 meter till centrum av Moena. Hotellet erbjuder en rad olika tjänster för barn, familjer, vandrare och skidåkare, samt att man har ett nytt SPA med inomhuspool och bastu. Dolce Casa har en härlig skön alp känsla. Vallarum med profiler finns på hotellet.

Garden Hotell ****  Moena

Reslängd Pris från
4 nätter 13 385:- per person
5 nätter 14 330:- per person                
FULLBOKAT
Måltider: halvpension
Garden Hotel i Moena är ett underbart SPA Hotell i Moena och känntecknas som en  "oas av välbefinnande och avkoppling" Garden är ett av våra mest populära alternativ år efter år.
Hotellet ligger perfekt placerat, 100 meter till centrum, på morgonen till loppet har du 50 meter för att ansluta till spåret ner till starten. Vallarum med profiler finns på hotellet.
Härligt SPA finns på hotellet

Hotell Ciampian ***   Moena

Reslängd Pris från:
4 nätter 11 195:- per person                         
5 nätter 11 760:- per person  
FULLBOKAT
Måltider: halvpension
Ciampian Hotell i Moena är ett underbart litet hotell och känntecknas av att Roberto och Barbara tar hand om er på bästa sätt. Här, i hjärtat av Dolomiterna kommer du att välkomnas med traditionell gästfrihet som alltid har präglat Hotell Ciampian och dess personal.
Hotellet ligger perfekt placerat, 300 meter till centrum, på morgonen till loppet har du 50 meter för att ansluta till spåret ner till starten. Vallarum med profiler finns på hotellet.

Hotell La Romantica ***S  Moena

Reslängd Pris från:
4 nätter 12 155:- per person
5 nätter 12 925:- per person      
FULLBOKAT
Måltider: halvpension
Hotell La Romantica ligger på nordsluttningen i Moena vilker ger ett härligt och soligt läge mot Moena och Dolomiterna. Hotellet har en skön atmosfär med en trevlig relaxavdelning där det är skönt att koppla av i efter ett par dagar i längdspåren. Hotellet har ett bra läge precis ovanför centrum, med vacker utsikt över det omgivande området. Vallarum med profiler finns på hotellet.
sitemap