global_sports_tours_logo_PNG_RGB_300px

Marcialonga 27 januari 2019

Officiell partner till Marcialonga sedan 2010

Marcialonga
2019 är inget undantag, vi är en officiell partner till Marcialonga sedan 2010. GS Tours den svenska arrangör som har jobbat längst med Marcialonga, tillsammans har vi ett mycket bra samarbete som ger dig som kund massor av fördelar. Som partner till Marcialonga har vi garanterade startplatser till loppet.

Marcialonga har två lopp, ett  70 och ett 45 km lopp som arrangeras årligen den sista söndagen i januari i provinsen Trento. Tanken med Marcialonga går tillbaka till 1969, och är inspirerad av den italienska skidlöparen Franco Nones som tog guld under OS i Grenoble 1968 på 30km.

Franco som med sin obevekliga entusiasm för längdskidåkning ville skapa något som liknande det svenska Vasaloppet. Man lägger typisk italiensk värme, kryddat med massor av fantasi och loppet var ett faktum. 40 år senare så håller Marcialonga sin ställning som det mest populära långloppet efter Vasaloppet.

Vad ingår i våra priser?

I våra priser ingår alltid: flyg tor. Arlanda / Göteborg / Köpenhamn / Oslo till Munchen eller Venedig, startavgiften till 2019 års lopp, 45 eller 70km, flygskatter, transport av skidor på flyget, valt rum och hotell med måltider, buss tor. ankommande flygplats-Moena, våra egna bussar från Cavalese till Moena efter målgången av 70 km distansen plus, buss tor. Moena -Lavazeloppet, föreläsningar, utlottningar av priser, vår support av våra tourleaders under hela resan.

Land:Italien
Tävlingsdag:27 januari 2019
Distanser:  70 & 45 km
Start:Moena
Mål 70km:Cavalese
Mål 45kmPredazzo
Ant deltagare:  ca 7 500
Ingår i VISMA Ski Classics
Worldloppet

Banprofil Marcialonga GS Tours
Bansträckning Marcialonga GS Tours
Marcialonga - GS Tours
Marcialonga - GS Tours
Marcialonga - GS Tours
Marcialonga - GS Tours
Marcialonga - GS Tours
Marcialonga - GS Tours
sitemap