Aktiviteter Marcialonga 2018

Lavazeeloppet 25 januari 2018

Lavazeeloppet, Global Sports Tours Lavazeeloppet, Global Sports Tours

Lavazeloppet 25 januari 2018


För dig som ankommer Moena den 24 januari så kör vi även till kommande resa Lavazeeloppet som går den 25 januari.


Som namnet säger så går loppet på Lavazeeplatån på över 1800 meters höjd. En härlig inramning med Dolomiterna som mäktigt reser sig och ger banan en underbar inramning.
Loppet är planera5 till 22 km och en härlig start på en Marcialonga weekend.  

Teknikträning med betoning på stakning den 26 januari 2018

Vi har med oss ett par längdskidinstruktörer till Marcialonga som ger dig möjligheten till en liten putsning av tekniken inför vinterns utmaningar.
Teknikträningen är i VM Stadion i Val di Fiemme,
Pass 1 10:00 - 12:30 
Pass 2 13:30 - 15:00
Vi har satt ett begränsat antal deltagare till 30 st per pass, pris per person 30 € / pass
Vi erbjuder även privat lektioner den 27 januari.
 

Sightseeing Bolzano, Moser Vingård och Ötzi  27 januari

Vi börjar dagen i Bolzano med en guidad visning av Bolzano som har en spännande historia. Efter det tar åker vi till Ristorante Da Pino och njuter en lunch på en lokal restaurant med fantastiskt bra mat. Efter lunch tar vi oss till Moser Cantina som är en vingård som ägs av familjen Moser
Francesco Moser är en tidigare tävlingscyklist från Italien. Han kallades ibland för Lo sceriffo, "Sheriffen". Moser var en av de dominerande cyklisterna under 1970-talet fram till tidigt 1980-tal. Han vann bland annat Giro d'Italia 1984 och Världsmästerskapens linjelopp 1977
Vi avsultar dagen med en guidad visning av Mostra La Gran Vera Moena, Moena och norra Italien har en fantastisk historik från första världskriget.

Alpin skidåkning Super Dolomituski , Canazei  27 jan 2018

Super Dolomitiski är ett av de största skidsystemen i världen med 1200 km pister och 450 liftar. Vi åker till Canazei på morgonen och där tar vi kabinbanan upp till systemet. Därefter väntar dig en härlig dag i backarna.

Skidor, pjäxor och stavar finna att hyra i Moena, vi träffas hos uthyraren under fredag eftermiddagen och lämnar tillbaka dem när vi är åter i Moena under sen lördag eftermiddag.


 

sitemap