Bokning av resa till 2018

I våra priser ingår alltid: flyg tor. Arlanda / Göteborg / Köpenhamn / Oslo till Munchen eller Venedig,startavgiften till 2018 års lopp(45 eler 70km), flygskatter, transport av skidor på flyget från Arlanda/Köpenhamn/Oslo/Göteborg, valt rum och hotell med måltider, buss tor. ankommande flygplats-Moena, våra egna bussar från Cavalese till Moena efter målgången av 70 km distansen plus vår support av våra tourleaders under hela resan.


Global Sports Tours är en Preferred Partners till Marcialonga

Post Hotell ***  Moena.                   FÅTAL RUM KVAR

Reslängd Pris från:
4 nätter 10 975:- per person
5 nätter 11 590:- per person   

Måltider: frukostpension
Hotell Post *** är beläget i centrala Moena längs promenaden vid älven som rinner igenom Moena och där Marcialonga spåret går parralellt med älven. 
Hotellet har enkla, rymliga och funktionella rum, i hotellets direkta anslutning ligger Restaurang Tyrol som av många anses vara en av de bästa restaurangerna i Moena. 
Efter att man har stängt av centrala Moena och lagt ut snön för spåret som går igenom centrala delarna så har du 10 meter till spåret. Vallarum med profiler finns på hotellet.

Dolce Casa ****  Moena                   FULLBOKAT

Reslängd Pris från:
4 nätter 12 925:-  per person          
5 nätter 13 440:-  per person

Måltider: halvpension
Hotel Dolce Casa ligger i centralt läge med panoramautsikt och 150 meter till centrum av Moena. Hotellet erbjuder en rad olika tjänster för barn, familjer, vandrare och skidåkare, samt att man har ett nytt SPA med inomhuspool och bastu. Dolce Casa har en härlig skön alp känsla. Vallarum med profiler finns på hotellet.

Garden Hotell ****  Moena               FULLBOKAT

Reslängd Pris från:
4 nätter 13 385:- per person
5 nätter 14 330:- per person                                       
Måltider: halvpension
Garden Hotel i Moena är ett underbart SPA Hotell i Moena och känntecknas som en  "oas av välbefinnande och avkoppling" Garden är ett av våra mest populära alternativ år efter år.
Hotellet ligger perfekt placerat, 100 meter till centrum, på morgonen till loppet har du 50 meter för att ansluta till spåret ner till starten. Vallarum med profiler finns på hotellet.
Härligt SPA finns på hotellet

Hotell Ciampian ***   Moena           FULLBOKAT

Reslängd Pris från:
4 nätter 11 195:- per person                         
5 nätter 11 760:- per person  

Måltider: halvpension
Ciampian Hotell i Moena är ett underbart litet hotell och känntecknas av att Roberto och Barbara tar hand om er på bästa sätt. Här, i hjärtat av Dolomiterna kommer du att välkomnas med traditionell gästfrihet som alltid har präglat Hotell Ciampian och dess personal.
Hotellet ligger perfekt placerat, 300 meter till centrum, på morgonen till loppet har du 50 meter för att ansluta till spåret ner till starten. Vallarum med profiler finns på hotellet.

Hotell La Romantica ***S  Moena FULLBOKAT

Reslängd Pris från:
4 nätter 12 155:- per person
5 nätter 12 925:- per person      

Måltider: halvpension
Hotell La Romantica ligger på nordsluttningen i Moena vilker ger ett härligt och soligt läge mot Moena och Dolomiterna. Hotellet har en skön atmosfär med en trevlig relaxavdelning där det är skönt att koppla av i efter ett par dagar i längdspåren. Hotellet har ett bra läge precis ovanför centrum, med vacker utsikt över det omgivande området. Vallarum med profiler finns på hotellet.
sitemap