global_sports_tours_logo_PNG_RGB_300px

Bokning av resa till 2019

Vad ingår i våra priser?

I våra priser ingår alltid: flyg tor. Arlanda / Göteborg / Köpenhamn / Oslo till Munchen eller Venedig, startavgiften till 2019 års lopp, 45 eller 70km, flygskatter, transport av skidor på flyget, valt rum och hotell med måltider, buss tor. ankommande flygplats-Moena, våra egna bussar från Cavalese till Moena efter målgången av 70 km distansen plus, buss tor. Moena -Lavazeloppet, föreläsningar, utlottningar av priser, vår support av våra tourleaders under hela resan.

Garden Hotell ****  Moena               

Reslängd Pris från:
4 nätter 13 980kr 
5 nätter 14 975kr                            
Måltider: halvpension

Garden Hotel i Moena är ett underbart SPA Hotell i Moena och känntecknas som en  "oas av välbefinnande och avkoppling" Garden är ett av våra mest populära alternativ år efter år.
Hotellet ligger perfekt placerat, 100 meter till centrum, på morgonen till loppet har du 50 meter för att ansluta till spåret ner till starten. Vallarum med profiler finns på hotellet.
Härligt SPA finns på hotellet

Hotell Ciampian ***   Moena          

Reslängd Pris från:
4 nätter 11 825kr              
5 nätter 12 480kr   
Måltider: halvpension

Ciampian Hotell i Moena är ett underbart litet hotell och känntecknas av att Roberto och Barbara tar hand om er på bästa sätt. Här, i hjärtat av Dolomiterna kommer du att välkomnas med traditionell gästfrihet som alltid har präglat Hotell Ciampian och dess personal.
Hotellet ligger perfekt placerat, 300 meter till centrum, på morgonen till loppet har du 50 meter för att ansluta till spåret ner till starten. Vallarum med profiler finns på hotellet.

Post Hotell ***  Moena.                  

Reslängd Pris från:
4 nätter 11 975kr
5 nätter 12 640kr   
Måltider: frukostpension

Hotell Post *** är beläget i centrala Moena längs promenaden vid älven som rinner igenom Moena och där Marcialonga spåret går parralellt med älven. 
Hotellet har enkla, rymliga och funktionella rum, i hotellets direkta anslutning ligger Restaurang Tyrol som av många anses vara en av de bästa restaurangerna i Moena. 
Efter att man har stängt av centrala Moena och lagt ut snön för spåret som går igenom centrala delarna så har du 10 meter till spåret. Vallarum med profiler finns på hotellet.

Hotell La Romantica ***S  Moena

Reslängd Pris från:
4 nätter 12 875kr   
5 nätter 13 795kr   
Måltider: halvpension

Hotell La Romantica ligger på nordsluttningen i Moena vilker ger ett härligt och soligt läge mot Moena och Dolomiterna. Hotellet har en skön atmosfär med en trevlig relaxavdelning där det är skönt att koppla av i efter ett par dagar i längdspåren. Hotellet har ett bra läge precis ovanför centrum, med vacker utsikt över det omgivande området. Vallarum med profiler finns på hotellet.

Dolce Casa ****  Moena                   

Reslängd Pris från:
4 nätter 12 965kr   
5 nätter 13 960kr   
Måltider: halvpension

Hotel Dolce Casa ligger i centralt läge med panoramautsikt och 150 meter till centrum av Moena. Hotellet erbjuder en rad olika tjänster för barn, familjer, vandrare och skidåkare, samt att man har ett nytt SPA med inomhuspool och bastu. Dolce Casa har en härlig skön alp känsla. Vallarum med profiler finns på hotellet.
sitemap