global_sports_tours_logo_PNG_RGB_300px

Program Wien Maraton och halvmaraton 22 april

Torsdag 19 april

Vi kommer att ha de sen flighterna inför avresan till Wien och detta för att vi ska få med oss så mycket som möjligt av arbetsdagen innan avresan till Wien. Vi transporteras med bussar till hotell. Vi checkar in på Penta Hotell **** som ligger i centrala Wien och full access till allt det vi behöver under den fantastiska helgen med Wien Marathon.

Fredag 20 april

Innan frukosten ger oss vi ut på en tidig morgonrunda för att få loss benen och få en första känsla av Wien som stad och hur den känns. Väl tillbaka på hotellet så blir det en dusch följt av en frukost. Resten av dagen är fri för egna aktivieter alternativt följa med på en tur i omgivningarna av staden.
På kvällen kommer vi att boka platser på en restaurang så de som önskar följa med och lära känna nya löparkompisar har den möjligheten.

Lördag 21 april

Under förmiddagen arrangerar vi en guidad stadsrundtur i Wien som det finns möjlighet att delta i. Efter att vi är klara med rundturen så tar vi oss till sportmässan Vienna Sports World som arrangeras i mässhallarna i Wien. Mässan är Österrikes största sportmässa med massor av inspiration att hämta. Här hämtar var och en ut sin nummerlapp och kikar runt hos de olika utställarna inom träning, kost och friskvård. Våra ledare från Sweden Runners är ditt perfekta bollplank för frågor och idéer även under mässan. 

Det finns ett 10 km lopp under lördagen för de som vill vara med och springa men känner att 21/42 km distanserna är i längsta laget.
 

Såndag 22 april

RACE DAY för 21 och 42km distanserna. Du tillsammans med + 40 000 deltagare från 125 länder ska nu njuta av den fantastiska atmosfären som denna folksamling. Bussar kommer att ta oss så nära starten det är möjligt. Efter målgång så är det egen transport tillbaka till hotellet.

På kvällen kommer vi att arrangera en gemensam 

Måndag 23 april

Utcheckning från hotellet och avresan till flygplatsen.

sitemap